Notícies

Un curs més a l’escola Joan Blanquer

L’escola Joan Blanquer de Castellar del Vallès està agermanada amb la casa d’acolliment de Bhimphedi, i cada any organitzen activitats de conscienciació i de recaptació de fons.

Aquest curs ja han programat tot d’activitats i aquesta setmana passada han celebrat el primer berenar solidari on han venut pastissos de tot tipus i han recaptat uns 200€. Un nou èxit d’aquests petits grans Amics del Nepal.

També han aprofitat l’ocasió per a presentar el calendari solidari d’Amics del Nepal on els nens i nenes de l’escola protagonitzen el mes d’abril. En una sola tarda han venut 38 calendaris. N’haurem d’aprendre!

Des d’Amics del Nepal, volem agrair la feina solidaria realitzada per l’escola Joan Blanquer, especialment a l’equip de professors que eduquen des dels valors per a aconseguir ciutadans capaços, solidaris, empàtics i bons.

Gràcies a l’esforç de tots els Amics, dels 890 calendaris solidaris que s’han imprès aquest any, només ens en queden 222 calendaris per distribuir! Seguim!