KEBS Patan CH Voluntariat

Visita del pallasso Loren

Voluntariat Amics del Nepal

En els últims anys, alguns grups de pallassos de Catalunya han visitat diferents centres, cases d’acollida i escoles amb les que col•laborem al Nepal. El pallasso Loren i el seu equip han visitat en els últims dies alguns dels nostres centres: la casa d’acollida de Siphal, l’escola secundària superior Kumari (KEBS) a Bouddha i la casa d’acollida de Patan.

Loren i els seus amics van visitar l’escola KEBS el passat 29 d’octubre, on uns 350 nens van gaudir de l’espectacle. A la tarda del mateix dia, l’equip va actuar a la casa d’acollida de Siphal. Els 50 nens i 12 dones que viuen a Siphal també es van divertir amb aquest espectacle.

Al dia següent, van visitar la casa d’acollida de Patan a Khokana, Lalitpur. Hi havia al voltant de 25 nens i 5 membres del personal gaudint de l’espectacle.

Volem expressar el nostre sincer agraïment al Loren i els seus amics per l’espectacle que tant ha entretingut als nens i al personal.

  • Visita Pallassos Centres d'acollida Amics del Nepal