Cases d’acolliment

L’any 1995 Amics del Nepal va col·laborar per primera vegada, finançant la construcció de l’edifici, amb una casa d’acolliment: Amor Childrens Home, situada a l’extrem oest del districte de Kanchanpur, al Nepal.

Des d’aleshores, l’organització ha estat treballant per tal de millorar la qualitat de vida dels nens a les cases d’acollida en diversos districtes de Nepal. Ha estat donant suport en diversos camps a les cases d’acolliment de Siphal Children Home al districte de Kathmandu, Patan Childrens Home al districte de Lalitpur, Bhimphedi Balmandir de la Nepal Children Organisation al districte de Makwanpur, i Purwanchal Bal Ashram al districte de Morang.

Durant els seus primers anys de col·laboració, Amics del Nepal va donar ajuda econòmica i va realitzar revisions i campaments de salut periòdiques a les cases d’acollida. Tot i això, al llarg dels anys, el suport d’ Amics del Nepal s’ha estès en la millora dels centres d’acollida i sobretot a proporcionar millors oportunitats per a una educació de qualitat. A més a més, l’associació treballa conjuntament amb organitzacions locals, ONG’s i autoritats governamentals per tal de facilitar un benestar òptim i garantir els drets dels nens i nenes donant-los unes condicions de vida dignes.

En un exercici fiscal, Amics del Nepal dóna suport al voltant de 180 joves i infants com a beneficiaris del programa Cases d’acolliment “Children’s Home”. A traves del “Children Home Events project”, Amics del Nepal també organitza i porta a terme esdeveniments i tallers a les cases d’acollida durant tot l’any sota la coordinació del Centre d’Activitats de Katmandú.

Mitjançant tots aquests projectes i activitats del Programa Children’s Home, Amics del Nepal té com a finalitat complir els següents objectius;

Objectius educatius:

Que tots els nens i nenes tinguin accés a una educació de qualitat

Que tots els nens i nenes desenvolupin al màxim les seves habilitats i capacitats, facilitant una fàcil transició cap a estudis superiors i a la seva vida diària.

Objectius de salut:

Que tots els nens i nenes visquin en un entorn d’estima, afectuós i saludable on rebin aliments nutritius i una atenció sanitària adient.

Que tots el nens i nenes siguin conscients i capaços de mantenir uns hàbits que els portin a mantenir una vida saludable i afectiva.

A banda d’ aquests objectius, el programa Children‘s Home té com a finalitat que les famílies i entitats nepaleses puguin prendre partit i ser capaços de fer-se càrrec, cadascun al nivell que li pertoca, dels objectius d’educació i salut esmentats per tal de mantenir-los en el futur.

Les quatre cases d’acolliment on Amics del Nepal actua són:

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!