Programa de joves Setmana social (SW)

Esdeveniment final del primer trimestre

El 15 de juliol va tenir lloc l’esdeveniment final del primer trimestre del Programa Jove. L’esdeveniment el van organitzar els mateixos estudiants i es va dividir en tres categories pels joves: projecte científic, bloc i revista. El treball que van produir, una narrativa, imatges i una presentació dels joves, es van incloure tots al bloc. A més a més, la revista estava plena d’experiències tant d’altres joves com de joves de Bhimphedi. I el projecte científic va ser una iniciativa altament creativa en la qual els estudiants van aplicar la seva experiència científica i van fer servir una varietat de materials per donar al projecte una aparença més vibrants i autèntica. Tots van presentar el seu treball de manera efectiva i amb confiança, i tots van fer una contribució. Els assistents a l’esdeveniment va incloure membres del personal, interns i fins i tot els pares.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: