Bhimphedi CH Children's Home

Bhimphedi Balmandir Renovation 2077

Per celebrar que s’acosta la festa de de Vijaya Dashami, l’equip d’Amics del Nepal de Katmandú va visitar Bhimphedi Balmandir el 16 d’octubre amb la intenció de fer un rentat de cara a la llar. Es van portar 200 litres de pintura i altres eines per donar color a tot Balmandir.

Volíem renovar Balmandir ja que una part de la llar dels nens va ser pintada per un voluntari, el Tonyo, fa aproximadament un any, i les parts restants ja tenien un aspecte descuidat. A més, s’acostava la festa principal del Nepal Vijaya Dashami, i durant aquest temps solem netejar tot Balmandir, de manera que vam decidir que era el moment ideal per renovar la casa d’acollida.

L’equip de Katmandú va coordinar l’inici de la renovació i va comptar amb la participació d’alguns nens i el personal de Bhimphedi Balmandir. El personal i els joves de Balmandir van poder acabar de pintar tota la casa per donar la benvinguda al festival Vijaya Dashami.