Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Tallers / Workshops

Mirades de dones

Mirades de dones és un taller que ofereix Amics del Nepal a tots els ajuntaments de la província de Barcelona, dins el catàleg d’activitats de sensibilització per a la solidaritat i la cooperació al desenvolupament de la Diputació de Barcelona

Aquestes «Mirades de dones» pretén donar a conèixer i reflexionar sobre la situació de les dones al Nepal i les accions que des de la nostra realitat més propera es poden dur a terme per millorar les seves condicions de vida i el seu desenvolupament com a persones autònomes.

L’acció està plantejada al voltant del visionat d’una peça documental que mostra la situació que viuen les dones al Nepal. En aquest film es mostra, des del punt de vista de la dona, com viuen el seu dia a dia, quins són els seus patiments i aquells aspectes de la seva realitat que els agradaria poder canviar i millorar. L’entorn, però, no els permet desenvolupar-se lliurement.

Persona de contacte: Aránzazu Sánchez

Mirades

 

Mirades

Mirades de dones forma part del Catàleg de d'accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona per ajuntaments de la província de Barcelona.

DB


Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »