Classes per projectes

  • escolar amics nepal

Els beneficiaris d’aquest Programa Educatiu són infants i joves de famílies amb pocs recursos econòmics.

El programa aporta les quotes escolars, els uniformes i tot el material necessari perquè els nens i nenes gaudeixin d’una educació digna.

A més, per aquells nens i nenes que viuen a Katmandú oferim classes de suport i activitats extraescolars a càrrec dels joves del mateix centre que formen part del Projecte Jove d’Amics del Nepal. D’aquesta manera s’aconsegueix un seguiment proper dels beneficiaris del projecte i els joves adquireixen responsabilitats i habilitats per entrar al món laboral.

Els beneficiaris són majoritàriament del districte de Maijubahal i Kumarigal (Ward 7) de la ciutat de Katmandú on tenim el centre d’activitats o bé de la zona de Mahendranagar on Amics del Nepal treballa de la ma de Children’s Home (des del maig del 2001).

També entren en aquest programa nens i nenes que viuen en centres d’acollida però la situació familiar millora prou per a que puguin ser reunificats amb ells tenint el seguiment i suport adequat.

Els infants s’escolaritzen en diferents escoles com Kumari English Boarding School (KEBS), Florida International Boarding School (FIBS) d’entre d’altres.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!