Programa jove

  • comunitaris amics del nepal

El Projecte Jove d’Amics del Nepal neix de la base de comprometre els joves becats per cursar estudis superiors amb una causa social: col·laborar amb l’ONG que els ha ajudat a créixer, aportant-hi els coneixements i inquietuds per tal de millorar la comunitat, la ciutat, la vall i el país, si escau.

Aquest compromís amb l’associació es duu a terme de maneres diferents i té formats diversos:

  • Projectes amb impacte social, com tallers i obres de teatre sobre la gestió de residus i altres problemàtiques de la societat.
  • Classes de reforç per a infants desfavorits, com les classes setmanals al darrer campament de refugiats pel terratrèmol a Chuchepati i diverses escoles públiques de Katmandú.
  • Tallers educatius per fomentar bons hàbits i valors amb un sentit d’equip entre els nens i nenes de les cases d’acollida.
  • Programa d’alfabetització per a dones, que dóna suport i crea materials per ajudar les dones que no han pogut accedir a l’educació.

Els joves d’Amics del Nepal que han crescut sota l’empara de l’associació han tingut l’oportunitat de rebre una bona educació i obtenir un bon nivell d’anglès.

En aquest moment, en què estan plens de força i energia i just abans d’incorporar-se al món laboral, han de demostrar qui són i què poden fer per a la societat en què viuen, i ajudar no només els més desfavorits i els que tenen menys possibilitats, sinó també fer possible que l’associació arribi a col·lectius nous.

L’educació va més enllà del coneixement i els ensenyaments que podem trobar en un llibre o que pot dictar un professor. L’educació consisteix a generar un espai de confiança en què l’alumne se senti segur i pugui cometre errors que l’ajudin a descobrir les capacitats i aptituds que té.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i Trivago