Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Projectes rurals

Escola Ilam

Construcció d'escoles rurals

Des de l’any 2005, existeix també un programa de suport salarial per a professors d’àmbits rurals i de material educatiu per reforçar la capacitat i qualitat de l’educació a escoles rurals.

Projectes realitzats:

- Construcció de l’escola rural d’educació primària Shree Amarjyoti al districte d’Ilam (2006)

- Construcció d’una escola de secundària al districte de Jhapa (2007)

- Suport educatiu a Tiringe Primary School, al districte de Taplejung

- Suport educatiu a Shree Chandee Vidyashrama High School

Enllaç: SNV Nepal

Projecte 2009

Construcció de l’escola de Nakharji (Mugu)

El projecte pretén facilitar infraestructures educatives al districte de Mugu recolzant Malika Community Development Center (MCDC) en la construcció de l'escola de Nakharji.

MCDC és una ONG local que treballa en aquest districte i que dóna suport a la comunitat local per a millorar l'accés a educació primària dels pobres i marginats d'aquesta comunitat.

Mugu és el districte més remot i menys desenvolupat del país. S'enfronta a una gran quantitat de dificultats i obstacles per al desenvolupament. Entre ells, la manca d'una educació de qualitat és el principal problema per a desenvolupar i dotar a la comunitat de recursos humans apropiats.

Segons el cens de 2005, la taxa d'alfabetització masculina d'aquest districte és de 26% mentre que la taxa d'alfabetització de dones és només del 9%. Hi ha 144 escoles primàries, 14 escoles secundàries i dues escoles de 10 +2 en aquest districte.

Recentment, a causa de la participació activa dels líders de la comunitat un campus del nivell educatiu de batxillerat universitari es va establir a la seu del districte. Encara que el nombre de centres d'ensenyament sembla ser apropiat, l'estat d'aquestes institucions no és tan bo.

Normalment, les escoles primàries s'enfronten el problema de la manca d'infraestructura física com per exemple, l'edifici de l'escola, haver de jugar al terra i l'aigua potable.

Aquest projecte es realitza gràcies al suport de:

 Tragaluz

 

Galeria d'imatges

  • Mugu
  • Mugu
  • Mugu

Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »