Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Projectes urbans

youth

Projecte Joves

Sensibilitzar en la gestió de residus - Clean up Nepal

Els dies 1 i 14 de novembre, els nostres joves de Kàtmandu van fer una obra de teatre d'uns 30 minuts a l'Escola Secundària Shree Mahakali - Golfutar, Katmandú, i a l'escola secundària TikaVidyashram - Jamsikhel, Sanepa (Lalitpur), basada en la gestió de residus.

Clean Up Nepal (una ONG nepalesa que col·labora amb Amics del Nepal) va organitzar el projecte "Zero Wastage", que es va dur a terme durant una setmana en què els estudiants van aprendre sobre la gestió de deixalles i com superar aquest problema.

Els nostres joves van realitzar una obra de teatre de la qual els estudiants poden aprendre a gestionar les deixalles d’una manera divertida.

A més de l'espectacle dramàtic, també vam realitzar els nostres tallers explicant als estudiants "Com es produeix el malbaratament en la nostra salut?", "Com segregar els residus" i "Què fer amb els nostres residus?". A través d'aquests tallers, poden aprendre sobre tècniques de reciclatge i aprenen amb més profunditat com separar la brossa en lloc de barrejar-la tota en un abocador i no llençar escombraries per tot arreu.

Joves_01

Joves_02

Joves_03

Joves_04

Amb el suport de:

Castella_Valles


Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »