Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Avís legal

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i es considera informació introductòria per a l'usuari relativa als productes, serveis i altres informacions incloses.

L’Associació Amics del Nepal rebutja la responsabilitat que es derivi de la utilització incorrecta dels continguts i el seu dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l'accés de manera temporal o definitiva.

L’Associació Amics del Nepal rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per L’Associació Amics del Nepal o no publicada sota el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web de terceres persones connectades mitjantçant enllaços amb les pàgines web de l’Associació Amics del Nepal.

L’Associació Amics del Nepal no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es fa responsable de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador o per la utilització de versions no actualitzades d'aquest.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda a aquestes pàgines web i que es faci sense autorització de l’Associació Amics del Nepal és una infracció que castiga la legislació vigent.

D'acord amb el què estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'usuari queda informat de la incorporació de les seves dades a fitxers automatitzats existents a l’Associació Amics del Nepal i del seu tractament. Les dades obtingudes seran les derivades de la navegació i de les consultes o suggeriments de l'usuari. Aquest té dret a oposar-se al tractament de qualsevol de les seves dades i a la seva utilització amb qualsevol finalitat diferent a la manifestada en aquest avís, podent exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb l'establert a la legislació vigent. Si és així, haurà de contactar amb l’Associació Amics del Nepal a través dels serveis oferts a la pantalla.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Des de la seu d’Amics del Nepal a Barcelona canalitzem la solidaritat de socis, donants i col·laboradors cap a les poblacions més pobres del Nepal. Si vols fer-te soci, fer-te voluntari, participar en les nostres activitats, comprar productes... posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix.

  • Escriu-nos a amicsnepal@amicsnepal.org
  • Truca'ns al 93 302 62 76
  • Apropa’t a la nostra oficina  C/ Diputació, 296 baixos  08009 Barcelona

Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »