Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Apadrinament

Apadrinament d'infants i joves

Amics del Nepal col·labora amb organitzacions nepaleses que tenen com a objectiu donar una formació integral als nens i nenes que més ho necessitin, fent-los competents i educant-los per un futur i amb millors oportunitats de vida en l’etapa adulta, així coma per a joves i dones.

Per poder complir amb aquest objectiu, Amics del Nepal té establert un programa de suport a aquestes entitats que suposa l’apadrinament dels nens i nenes acollits en els seus centres, a joves estudiants i a l'alfabetització i apodermanet de dones.

Gràcies a les aportacions dels padrins, els centres d'acolliment poden proporcionar als infants allotjament, educació, vestuari i assistència sanitària. En altres casos, l’apadrinament és només per l’escolarització d’un infant que viu amb la seva família, la formació profesional i universitària d'un jove o per l'alfabetització d'una dona.

 • joves

  Apadrinament complet

  Adreçat a infants i joves d’entre 3 i 18 anys, que viuen en centres d’acolliment, la majoria dels quals són orfes o han estat abandonats per les seves famílies perquè no els poden atendre.

  L’apadrinament comporta poder-los donar tot el suport necessari per poder estudiar i viure amb les millors condicions d’alimentació i habitatge, fins a la seva majoria d’edat.

 • escola

  Apadrinament educatiu

  Adreçat a infants i joves en edat escolar, d’entre 6 i 16 anys, que les seves famílies no poden pagar la seva escolarització, i a dones adultes per a la seva alfabetització

  L’apadrinament educatiu comporta finançar el cost d'escolarització en una bona escola situada en el seu entorn familiar, així com proveir-los d’un suport extraescolar fins acabar els seus estudis bàsics.

  Per l'alafabetització d'una dona, el finançament és per un programa complet de 18 mesos.

 • siphal

  Apadrinament temporal (Siphal - Centre de nens amb pares a la presó)

  Destinat a nens i nenes que tenen els seus pares a la presó complint condemna. Durant aquest temps els infants viuen temporalment al centre d’acolliment de Siphal, siutat a Kathmandu.

  L’apadrinament temporal comporta donar suport a aquests infants fins que els seus progenitors surten de la presó.

  El compromís formal d’apadrinar acaba quan l’infant compleix els 18 anys o en el moment en que aquest abandona el centre.

 • jove

  Beques per a estudis superiors

  Aquest projecte es basa en la concessió de beques d'estudi per a joves que han acabat l'educació secundària i volen continuar la seva formació professional o universitària.

  Els aspirants a beques han de fer una sol·licitud al comitè local d'ANK, el qual valorarà la petio en base a l'expedient acadèmic, la seva conducta i capacitació pels estudis escollits.

   

 • BCH

  + Educació!

  Aquesta línia de participació dóna l’oportunitat d'involucrar-te en el manteniment global dels programes de formació que portem a terme al Nepal per a infants, joves i dones.

En el moment de formalitzar el compromís d'apadrinament el sol·licitant rebrà una proposta per apadrinar un nen o una nena acollit en algun dels centres o escoles amb les que Amics del Nepal col·labora, juntament amb una fotografia, el seu historial familiar i els estudis que està realitzant.

El compromís formal d'apadrinar acaba quan l'infant compleix els 18 anys o en el moment en que aquest abandona el centre.

Si vols apadrinar un Projecte educatiu, pots fer-ho en tres modalitats: per a infants, per a joves i per a dones.

Taula de preus
Modalitat d'apadrinament Quotes d'apadrinament
anual quadrimestral mensual
Apadrinament complet Per a nens orfes o abandonats, en centres d'acolliment 480 euros 160 euros 40 euros
Apadrinament educatiu Per a nens i nenes de famílies amb pocs recursos i per a dones sense estudis primaris. 180 euros 60 euros 15 euros
Apadrinament temporal (Siphal - Centre de nens amb pares a la presó) Per a nens i nenes que tenen els seus pares a la presó 240 euros 80 euros 20 euros
Beques per a estudis superiors Beques d'estudis per a joves majors de 18 anys 360 euros 120 euros 30 euros
+ Educació! Amb ½ euro diari participaràs en la millora de l’educació i la formació d'infants i dones inclosos en el programa de centres educatius d'Amics del Nepal. 180 euros 60 euros 15 euros

Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »