Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


Apadrinament temporal (Siphal - Centre de nens amb pares a la presó)

  • Anual: 240 €
  • Quadrimestral: 80 €
  • Mensual: 20 €

Vull col·laborar, accés al formulari

Centre Siphal

Child Protection Home - Siphal (Katmandú)

El centre s’ocupa de proporcionar-los educació, assistència mèdica, així com un programa complementari d’activitats que ajudi als infants en la seva formació i desenvolupament.

Entre els programes que el centre realitza hi ha el jardí d’infància, per a nens i nenes que encara no tenen edat per anar a l’escola, classes de desenvolupament personal que es realitzen un dia a la setmana, amb classes de ioga, relaxació i meditació, programa d’activitats artístiques i programes de suport psicològic i fisioterapèutic. Des del centre s’organitzen també excursions i visites als pares dels infants a les presons.

El centre acull uns 70 infants i joves d’entre 6 i 17 anys.

Noticies de Siphal

Des del mes de gener de 2017, Amics del Nepal ha establert una nova forma de col·laboració amb el centre d'acolliment de Siphal. Fins ara Amics del Nepal ajudava econòmicament al manteniment del centre: cada any es feien reformes i millores de l'edifici, es pagava la llum i l'aigua, i cada any un grup de voluntaris hi anava a realitzar activitats.

Aquest 2017 però, s'hi ha sumat un nou programa d'integració per als infants i adolescents del centre, a més del que ja fèiem.

El programa està realitzat íntegrament pels joves del Programa Jove d'Amics del Nepal. Aquest nois i noies realitzen activitats diàries al Centre per tal d'ajudar als nens i nenes que viuen a Siphal a assolir noves aptituds, coneixements, assegurar que tenen una bona nutrició i alimentació, així com un bon rendiment escolar.

Voluntariat estiu 2016

Com cada estiu, tots els voluntaris que van a Nepal a treballar sobre el terreny, passen per Siphal a realitzar-hi activitats.

Aquest estiu l'Illia Torralba, la Raquel Martínez i la Mireia Crosa, que ja hi van anar l'any passat, van estar supervisant les obres que es van fer a l'edifici per tal de reforçar l'estructura després dels terratrèmols de 2015. A més a més, van fer ballar i cantar els nens i nenes gravant un videoclip, i també van fer sessió d'higiene i neteja, aplicant varis dies el tractament antipolls, renovant tot el material de neteja personal dels nens i nenes, i comprant roba nova als més necessitats.

D'altra banda, tots els voluntaris del Projecte Mèdic van fer la revisió mèdica a cada un dels nens i nenes, i van derivar als especialistes els que ho necessitaven. Aquest estiu doncs, s'ha fet renovació de totes les ulleres i ara tots hi veuen perfectament!

També es va fer un treball important a nivell fisioterapèutic amb els nens i nenes discapacitats que viuen el centre, treballant conjuntament amb el personal local.

Galeria d'imatges

  • Siphal

Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »