Programa de joves Setmana social (SW)

Esdeveniment final sobre drets cívics i consciència juvenil

El curs de la Setmana Social 11, que s’ha basat en el tema “Drets cívics i consciència dels joves”, va tancar amb un esdeveniment a la Llar Infantil Patan, Lalitpur. Els joves van participar en diverses activitats, com ara investigació, planificació, preparació d’obres de teatre i pluja d’idees sobre males pràctiques i problemes socials per familiaritzar-se amb el tema de la sessió.

Com a producte final de la sessió, les i els joves van presentar una obra de teatre de 30 minuts titulada “Wi-fi apagat” amb la idea de presentar el costat fosc d’internet i la ciberseguretat. El missatge de l’obra era com podíem navegar per la web d’una manera més segura i convenient en aquest món tecnològic en creixement ràpid. L’audiència de l’obra eren els nens i les nenes del Patan Children’s Home, on el teatre es va centrar especialment en les edats entre 9 i 18 anys que feien servir Internet regularment per a les seves activitats diàries, especialment després de la pandèmia de Covid-19, que ha portat una nova tendència d’e-learning.

En general, va ser molt convenient fer l’obra de teatre basada en la ciberseguretat i vam poder transmetre un bon missatge sobre la seva importància. Atès que el nostre esdeveniment es va dur a terme en un dels festivals més importants del Nepal, el Dashain, els joves també van intercanviar càlids desitjos i amor amb els nens i nenes i tota la família de Patan Children’s home.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: