Programa de joves Setmana social (SW)

Teatre a Golfutar i Jamsikhel

Joves Amics del Nepal

Els dies 1 i 14 de novembre, els nostres joves de Kàtmandu van fer una obra de teatre d’uns 30 minuts a l’Escola Secundària Shree Mahakali, Golfutar, Katmandú, i a l’escola secundària Tika Vidyashram, Jamsikhel, Sanepa (Lalitpur), respectivament, basada en tallers de sensibilització sobre el tractament de residus

Clean up Nepal, una ONG que col·labora amb Amics Del Nepal, va organitzar el projecte “Zero Wastage” (zero deixalles), que es va dur a terme durant una setmana i en el qual els estudiants van aprendre sobre la gestió de residus i com superar els problemes que la mala gestió de residus comporta.

És important que els tallers expliquin i donin resposta als estudiants d’aspectes tan importants com “Quin és l’impacte del malbaratament en la nostra salut”, “Com segregar les deixalles” o “Què fer amb els nostres residus”. A través d’aquests tallers, els estudiants poden aprendre més sobre les tècniques de reciclatge i aprofundir en com segregar desfets en lloc de barrejar tot a les escombraries o llençar escombraries per tot arreu.

En l’obra els nostres joves van mostrar als estudiants que es pot aprendre a gestionar les deixalles i fer-ho, a més, de forma divertida.

Al voltant de 400 persones es van donar cita a l’escola per atendre l’esdeveniment, inclosos professors, directors de programes i un voluntari de IMPACT MARATHON, que patrocina aquest projecte a les escoles.

 

  • Joves Teatre Amics del Nepal

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

 

Joves Amics del Nepal