Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


20 anys Amics del Nepal

Concert solidari de Nadal

11/12/2009

concertDimecres, 23 de desembre, 19 h.

Auditori del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

C/ Bruc, 110-112 (cant. València)  Metro: Girona L 4

Les quatre estacions, de Vivaldi.

Espectacle familiar de teatre i música de la companyia Atot.

Preu: 10 euros. Menors de 12 anys: 6 euros.

Venda d'entrades:

Botiga Nepal Art: C/ Diputació, 296 bx (cant. Bruc) de 10 a 21 hores.

Escola de Música de Gràcia: C/ Sant Lluís, 9 Barcelona

Trobada solidària Conservatori de Música de Barcelona

Dissabte, 9 de maig, 19 h

conservatorigran

20 anys d'Amics del Nepal

Dissabte, 9 de maig, 19 h

20

 

El 20è aniversari d'Amics del Nepal ha coincidit amb el tràgic terratrèmol que ha afectat a milions de persones, amb prop de 8.000 víctimes mortals segons les darreres dades oficials.

Es per això que la celebració prevista pel dissabte dia 9 de maig al Conservatori Municipal de Musica de Barcelona, es va convertir en un acte d'homenatge a totes les víctimes d'aquest luctuós succés.

L'acte va omplir de gom a gom la sala modernista de la Peixera, de persones, motivades per donar el seu suport a tots els afectats pel desgraciat terratrèmol.

Vam comptar amb la participació de la Coral Barcelona Casa Àsia, Dani Alegre, dels Amics de les Arts, Mònica Sans, acompanyada de Cristina Morales al piano i Lito Iglesias al violoncel, va interpretar la seva cançó Water Paani, així com de joves intèrprets que també van fer la seva aportació musical, en un acte presentat per Carles Reiet.

Tots els assistents a l'acte van poder adquirir una espelma de suport, i un dels moments més emotius va ser l'encesa d'espelmes en record de les víctimes.

També es va fer homenatge a les primeres persones que van apadrinar els projectes que fa 20 anys es van començar a posar en marxa, la Núria Amorós, amb la seva donació per la construcció del nou centre Amor Children's Home a Mahendranagar, i a Assumpció Gironell, que des del principi ha fet aportacions especials per als infants i centres.

Al final de l'acte, es va informar de les accions d'emergència que des dels primer moments Amics del Nepal està canalitzant per pal·liar els efectes del desastre a partir dels donatius que està rebent per aquesta causa.

També es va projectar un vídeo sobre testimonis d'aquests 20 anys de l'associació, patrocinat per Tarannà, agència de viatges, i que podeu veure en aquest mateix enllaç, per acabar amb una degustació de cuina nepalesa servida pel Restaurant Kathmandu, de Barcelona, snacks de Sol Natural i Pistatxo, així com de vins de la casa Gramona i cerveses San Miguel.

La recaptació de l'acte va ser de 3.083 €. A tots els que vàreu col·laborar en aquest acte, moltes gràcies!


Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »